Akció!

Munkahelyi Mentődoboz 1-30 főig

7 990 Ft 6 990 Ft

A biztonságos munkahelyhez hozzátartozik, hogy baleset esetén rendelkezésre álljon a mentődoboz, továbbá a segítséget nyújtó, képzett elsősegélynyújtásra jogosult személy jelenléte is.

Kategória:

Leírás

A munkahelyi mentődoboz szerepe, hogy baleset esetén nem hozzáértő személy is elsősegélyt nyújthasson, így megelőzve a sérült további állapotromlását.

  • 1993. évi XCIII. törvény: a munkavédelemről szóló jogszabály kifejezi, hogy a munkahelyen biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit, amelyet természetesen a munkahely jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munka szervezésének megfelelően kell kialakítani.
  • 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet: szintén az elsősegélydobozok és az elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétének biztosításáról rendelkezik, emellett megemlíti, hogy az elsősegély csomagokat könnyen és gyorsan elérhető helyen kell tárolni, illetőleg hogy a mentődoboz helyét táblával kell jelölni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Munkahelyi Mentődoboz 1-30 főig” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…