A pihentető, nyugodt alvás Önnek is jár! Mi azért dolgozunk, hogy kiszámíthatóságot, biztonságot vigyünk vállalkozásába. Ügyfeleinkkel hosszútávú, korrekt, átlátható kapcsolat kialakítására törekszünk, melynek része számonkérhetőségünk is.

 

1. Frissesség garancia

Amennyiben a jogszabályi előírások változása miatt aktualizálni szükséges az általunk elkészített munkabiztonsági dokumentációt, úgy azt a számla kiállításától számított hat hónapon belül díjmentesen elvégezzük Önnek.

2. Pénzvisszafizetési garancia

100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden általunk elkészített munkabiztonsági dokumentumra 30 napig! Indoklás nélkül csak jeleznie kell és mi visszautaljuk a teljes vételárat!

3. Mosoly garancia

Ön a munkavédelmi, tűzvédelmi szolgáltatásunkért csak utólag fizet. Amikor már meggyőződött arról, hogy minden az elvárásainak megfelelően lett elvégezve, széles mosoly kíséretében jelzi, hogy kiállíthatjuk a számlát.

Plusz garancia

A tűzvédelmi ill. munkavédelmi bírság felső határáig (azaz 10 millió forintig) terjedő felelősségbiztosítással rendelkezünk, így ha netalán Ön a mi hibánkból kapna bírságot vagy köteleznék kártérítésre, az ebből eredő esetleges kárát, úgymint tűzvédelmi bírság vagy munkavédelmi bírság, orvosi ellátás költsége és a kártérítési igényeket a biztosításunk fedezi.